top of page

El PSOE Palma pide la convocatoria urgente del Consell Social de la Ciutat para abordar la actual situación turística

El PSOE Palma pide la convocatoria urgente del Consell Social de la Ciutat para abordar la actual situación turística.


"Es el momento de pasar de las palabras a los hechos. Por esta razón, reclamamos una convocatoria extraordinaria del Consell Social para abordar esta situación urgente", afirma el portavoz socialista, Xisco Ducrós.

 

En resposta al creixent malestar ciutadà enfront del model d'activitat turística a Palma, el PSOE Palma ha enviat una carta formal al batle de la ciutat, instant l'administració a prendre mesures immediates i efectives.


La missiva, dirigida a Martínez, exposa clarament la creixent insatisfacció dels residents que sofreixen les conseqüències de l'actual política turística. "Durant les últimes setmanes hem observat un increment en la insatisfacció ciutadana cap al model d'activitat turística i les seves repercussions en la vida diària de la nostra ciutat", assenyala la carta. "És imprescindible mantenir un diàleg permanent i una escolta activa amb les entitats cíviques i la ciutadania en general."


Davant aquesta situació, el PSOE Palma ha sol·licitat la convocatòria extraordinària del Consell Social de la Ciutat. Aquest òrgan, garantia de la participació ciutadana en la gestió municipal, un fòrum adequat per a debatre i buscar solucions a aquesta crisi.


En el context polític, el PSOE Palma recorda que el PP i Vox van donar via lliure i van ampliar les places turístiques, al gener d'enguany, en permetre convertir edificis protegits d'interès cultural (BIC) de Palma en hotels 'boutique' i exigeixen al govern de Martínez que reverteixi aquesta decisió.


Els socialistes de Palma han subratllat la urgència d'aquesta reunió i la necessitat de revisar i modificar les polítiques que estan transformant Palma de manera negativa. "No podem permetre que el futur de Palma es decideixi sense la inclusió activa dels seus ciutadans".


CARTA BATLE MARTINEZ
.pdf
Descargar PDF • 137KB
Comments


bottom of page